Віцеспікерка Кондратюк вигуляла у Польщі зимовий лук за 140 тисяч гривень

Олена Кондратюк відома прихильниця "важкого люксу" у Раді
Віцеспікерка Кондратюк вигуляла у Польщі зимовий лук за 140 тисяч гривень
10 Січня 2024, 06:36
читать на русском

Віцеспікер Верховної Ради Олена Кондратюк показала свій “лук” майже за 140 тисяч гривень. Політикиня опублікувала у соцмережі фото, на якому позує в одязі всесвітньо відомих брендів.

Про це пише “Інформатор”.

Олена Кондратюк днями перебувала у Польщі, де працювала над організацією зустрічей парламенту в форматах Україно-Польської Асамблеї та Люблінського трикутника.

На своїй сторінці в Instagram вона виклала фото зі своєї подорожі, а також світлину із чоловіком Олександром Богуцьким, який позує із лопатою в руках. “Львівські сніги і 16 С морозу”, - підписала фото депутат.

На знімках Кондратюк позує у пуховику американського бренду Woolrich, який відомий своїм верхнім одягом. Така куртка коштує 990 євро (42 тисячі гривень), але можна знайти її й зі знижкою - за 825 євро (приблизно 35 тисяч гривень).

Віцеспікер взула черевики від преміального італійського бренду Loro Piana. На офіційному сайті марки такі коштують 2150 євро - близько 92 тисяч гривень.

Також на політикині - біні-шапка відомого українського дизайнера головних уборів та аксесуарів Руслана Багінського. На сайті бренду вона коштує 7030 гривень.

Тож в цілому, вбрання Олени Кондратюк обійшлося їй у 135-140 тисяч гривень. Відзначимо, що декларацію по доходи вона подавала лише у 2021 році - за 2020-й, тож про майновий стан депутатки за останні три роки не відомо.

Нагадаємо, народний депутат від партії “Слуга народу” Оксана Дмитрієва похизувалася модним “луком”. Політикиня попозувала у трендовій шубі за 160 тисяч гривень на фоні новорічної ялинки. І все це - під час масованих обстрілів України росією.

Читайте також

1