Нардепка Дмитрієва привітала українців з Новим роком у шубі за 160 тисяч гривень

Новорічні вітання від депутатки українці отримали саме тоді. коли в столиці оголосили день трауру за загиблими від російських обстрілів 29 грудня
Нардепка Дмитрієва привітала українців з Новим роком у шубі за 160 тисяч гривень
3 Січня 2024, 17:47
читать на русском

Народний депутат від партії “Слуга народу” Оксана Дмитрієва похизувалася модним “луком”. Політикиня попозувала у трендовій шубі на фоні новорічної ялинки. І все це - під час масованих обстрілів України росією.

Коли ворог завдавав ударів по різних містах України, а у столиці був день жалоби за загиблими під час атаки 29 грудня, депутатка Оксана Дмитрієва виклала у соцмережу святкові фото із ялинкою та привітання.

На таку шубу політикині треба відкладати кілька місяців

На нардепці, судячи з усього, шуба Teddy Bear від італійського модного дому Max Mara. До речі, ціни на цю шубу відрізняються. Так, у лондонському універмазі вона коштує 160 тисяч гривень, тоді як на офіційному сайті набагато дешевше - приблизно 93-100 тисяч гривень (залежно від країни).

Лондонським покупцям доведеться заплатити за модну шубу більше Клієнтам Max Mara у континентальній Європі пощастило більше - там за річ візьмуть менше

Це iconic-модель Teddy bear від бренду Max Mara з вовни альпаки та шовку. Такі ж є у голлівудських акторок Джулії Робертс та Енн Хетевей, моделі Хайді Клум.

Ця модель вже декілька років у тренді, і багато брендів відшивають подібні шуби. Але найімовірніше, що це саме легендарна шубка від Max Mara, а не дешева репліка. Адже Дмитрієва полюбляє "важкий люкс" і імениті бренди. Так, в останній її декларації, за 2020 рік, депутатка показала, що є власницею коштовних годинників Cartier та Jacob&Co, а також ювелірки від Chanel. А їздить Дмітрієва на Nissan Qashqai та Porsche Cayenne.

Читайте також