Від 9 до 23 градусів: в Україні очікується температурний контраст

У північних та західних областях прогнозують сильний вітер
Від 9 до 23 градусів: в Україні очікується температурний контраст
Осінь, погода / Фото: Pexels
18 Вересня 2022, 17:17
читать на русском

У понеділок, 19 вересня, в Україні очікується температурний контраст. У різних областях стовпчики термометрів показуватимуть від 9 до 23 градусів тепла.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

У понеділок в Україні найхолодніше буде в західних областях, найтепліше - на півдні та сході. Відповідно, протягом дня +9+13 градусів та+18+23 градуси. У центральних та північних областях очікується 19-го вересня +12+17 градусів, - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що опадів буде мало. На заході та півночі пройдуть невеликі та помірні дощі. У Карпатах з мокрим снігом. В інших регіонах опадів не буде, проте можливі тумани та серпанки.

Сильний південно-західний вітер очікується завтра у північних та західних областях, пориви до 15-20 метрів за секунду. Обережно! - спрогнозувала Діденко.

У Києві буде сухо. Проте пориви південно-західного вітру можуть досягати 15-18 метрів за секунду. Температура повітря в столиці буде близько 15 градусів.

Нагадаємо, над територією України впродовж осені переважатиме область високого тиску, особливо у західних, північних, центральних та південних областях.