Від початку вересня понад 3000 кв. км повернуто під контроль України - Залужний

Головнокомандувач ЗСУ доповів про успіхи української армії
Від початку вересня понад 3000 кв. км повернуто під контроль України - Залужний
Деокупація, успіхи ЗСУ на фронті, окупанти, війна / Фото: t.me/CinCAFU
11 Вересня 2022, 12:20
читать на русском

Збройні Сили України продовжують звільнення окупованих росією територій. Від початку вересня понад 3000 кв. км повернуто під контроль України.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram.

На Харківському напрямку ми почали просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. До виходу на державний кордон залишається 50 км, - зазначив він.

На світлинах нижче - результати роботи кількох підрозділів ЗСУ. У тісній взаємодії вони звільнили села Байрак, Нова Гусарівка, Щурівка й Вільхуватка.

Захоплення потужних укріпрайонів російських військ, котрі вони гордо назвали "Масква", "Омск" й "Пітєр", дало змогу розгорнути контрнаступ на Балаклію, Ізюм та Куп‘янськ.

Пишаюся і вдячний кожному українському військовослужбовцю. Маю за честь боротися пліч-о-пліч з вами. Вічна Пам’ять полеглим в боях за Україну!, - наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, що Сили оборони ведуть успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Завдяки вмілим і злагодженим діям Збройні Сили України, за підтримки місцевого населення, просунулися майже на 50 км за 3 дні.

Читайте також

1