Відомого серед українських селебріті наркоторговця Чернецького затримали в Києві - фото

У чоловіка в авто знайшли гроші та набої
Відомого серед українських селебріті наркоторговця Чернецького затримали в Києві - фото
Затримання Чернецького Фото: kyiv.npu.gov.ua
26 Серпня 2022, 13:42
читать на русском

Чоловіка, який збував кокаїн у Києві, затримали правоохоронці.

Про стало відомо з інформації від поліції та прокуратури столиці.

І хоча ім'я наркоторговця не називають, ЗМІ повідомляють, що це відомий серед української еліти 48-річний збувач наркотиків Юрій Чернецький. Він доставляв кокаїн та героїн політикам, депутатам, артистам тощо.

Чернецький також відомий тим, що викрав доньку у своєї колишньої дружини фешн-блогерки.

У поліції кажуть, що провели обшук у помешканні фігуранта та вилучили розфасований наркотик, гроші та набої.

Слідчі повідомили затриманому про підозру. За скоєне йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Як розповів начальник поліції Києва Іван Вигівський, під час розслідування кримінального провадження у фігуранта було проведено кілька оперативних закупок наркотичного засобу:

Отримавши оперативну інформацію щодо продажу особливо небезпечного наркотику, ми розпочали документування злочинної діяльності фігуранта. До відпрацювання були залучені оперативники, слідчі главку та бійці КОРДу, які днями затримали чоловіка у центрі столиці із речовими доказами. При собі він мав 23 згортки із розфасованим кокаїном та вже виручені гроші за частину проданого «товару». Ми також провели санкціонований обшук у помешканні киянина, у результаті якого вилучили набої, пакетики для фасування, електронні ваги та автомобілі, на яких пересувався порушник.

Орієнтовна вартість вилученого кокаїну за цінами "чорного" ринку становить близько 5 000 доларів США.

Нагадаємо, у грудні минулого року ЗМІ опублікували розслідування і повідомили, що деякі народні депутати із пропрезидентської фракції "Слуга народу" регулярно вживають наркотики, а саме кокаїн. У цьому розслідуванні згадувалося прізвище Чернецького - саме через нього нардепи отримували кокаїн. 

1