Війна Росії з Україною: внаслідок дій бойовиків страждають маленькі діти - фото, відео

Не всім дітям вдалося вижити
Війна Росії з Україною: внаслідок дій бойовиків страждають маленькі діти - фото, відео
Дитина (Фото: Pixabay)
27 Лютого 2022, 11:34
читать на русском

У Херсоні внаслідок дій бойовиків постраждав хлопчик, якому рік та десять місяців.

Про це повідомила директор КНП "Херсонська обласна дитяча клінічна лікарня" Інна Холодняк, передає Укрінформ.

Стан середньої тяжкості, поранення осколочні, м'які тканини голови, обличчя, - сказала Інна Холодняк.

У Telegram-каналі "Держспецзв'язку" повідомили, що сьогодні зранку, 27 лютого, російські військові обстріляли дитячий інтернат у Василькові.

Як повідомило LB.ua, вчора, 26 лютого, в Києві російська ДРГ розстріляла автомобіль, у якому перебувала родина з дітьми. У результаті чого четвертокласниця Поліна з батьками загинули на місці, ще двоє дітей - у лікарні у важкому стані.

Сестра Поліни у реанімації 17-ої лікарні, в неї серйозне кульове поранення, стан стабільний. Їхній братик – в Охматдиті, - йшлося в повідомленні.

Поліна

ТСН зазначила, що 26 лютого, в Києві до лікарні "Охматдит" привезли поранених дітей, один хлопчик загинув.

Наразі привезли п'ятьох постраждалих. На жаль, одна дитина загинула до транспортування в лікарню. Одна має складні поранення кінцівок і голови, зараз в операційній. Одна дитина має легкі поранення пальця. І двоє дорослих з пораненнями середньої важкості. Наразі їм усім надається допомога, - сказав медичний директор лікарні Сергій Чернишук.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію.

1