Військова частина в Охтирці зазнала ворожого обстрілу з "Градів": загинуло понад 70 людей (відео)

Тіла загиблих продовжують діставати з-під завалів
Військова частина в Охтирці зазнала ворожого обстрілу з "Градів": загинуло понад 70 людей (відео)
Військова частина в Охтирці зруйнована після артобстрілу окупантів / Фото: t.me/Zhyvytskyy
1 Березня 2022, 08:57
читать на русском

Російська артилерія накрила територію військової частини в Охтирці з "Градів". Тіла продовжують діставати з-під завалів.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Сумської обласної військової адміністрації.

Військова частина. Вчора (28 лютого. - Ред.) ворожа артилерія накрила військову частину. Продовжують діставати тіла з-під завалів. Працюють ДСНС, добровольці. Загиблих багато. Наразі готують місця на цвинтарі − під 70 померлих українських бійців. Дані наших 200х готуємо, - йдеться у повідомленні.

При цьому ворог теж зазнав нищівних втрат. Тіл російських окупантів по місту було дуже багато, їх збирають. Співробітники Червоного Хреста їх забирають додому.

В Сумській ОДА зазначили, що у госпіталі все добре, медикаменти є.

Допомагає Європа, світ. Медперсонал працює на повну силу. Окупанти кинули бомбу в нафтобазу. Підрозділи ДСНС загасили пожежу через півгодини. На щастя, бомба влучила в нафтоналив, де не дуже багато було палива. Серед поганих новин − розстріляний сьогодні автомобіль з цивільними в Чупахівці. Вороги на БТРі зупинилися, розстріляли людей, які їхали на автомобілі ВАЗ 99, кинули свій БТР, сіли в автомобіль і поїхали в невідомому напрямку. Також у Чупахівці окупанти відкривали гаражі й крали автомобілі, - додали в ОДА.

Охтирський район і сама Охтирка продовжують боротися з ворогом та не падають духом попри обстріли, бомбардування та російські війська.

Тероборона продовжує працювати. Також з ранку й до обіду працюють магазини та аптеки.

Нагадаємо, що Територіальна оборона Збройних сил закликала населення до організованого спротиву і розповіла, як це робити.

Читайте також