Вся Україна вказала, куди йти російським окупантам (фото)

В українських містах замайоріли білборди для російських військових
Вся Україна вказала, куди йти російським окупантам (фото)
28 Лютого 2022, 16:01
читать на русском

Українці згуртувалися проти російського вторгнення та вказали чіткий напрям, куди треба йти окупантам. Найпопулярнішим є вислів "Русский корабль, иди нахуй" від захисників острова Зміїний.

Радник міністра внутрішнії справ Антон Геращенко закликав власників об'єктів зовнішньої реклами - білбордів, лайтбоксів, рекламних конструкцій на стінах будинків розміщувати відповідні написи.

"Самі, ні з ким не погоджуючи, розміщуйте зрозумілі для російських окупантів гасла Не соромлячись у виразах! По Києву, Харкову, Дніпру, Маріуполю, Миколаєву треба це робити особливо на в'їздах в міста", - написав він.

Ми зібрали фотопідбірку найкращих бордів з різних куточків України.

У Києві красномовно пояснили, що російських окупантів тут не чекаю.

У Миколаєві власники білбордів теж вказали напрям окупантові.

Фото з соцмереж

Білборд у Миколаєві / Фото з соцмереж

Суми, Харків, міста Херсонщини та інші населені пункти теж приєднались до цієї ініціативи.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію.

27 лютого Зеленський заявив, що Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Читайте також

1