Військового звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої у Миколаєві

За підозрою у намірі зґвалтувати дівчину підозрюють ще й правоохоронця
Військового звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої у Миколаєві
Наручники (фото: Pexels)
22 Лютого 2022, 06:01
читать на русском

Військового та правоохоронця затримали у Миколаївській області за вчинення насилля проти неповнолітньої дівчини.

Як повідомила поліція Миколаївської області, дням серед ночі неповнолітня жителька Миколаївської області зателефонувала до правоохоронців та повідомила, що її зґвалтували.

Попередньо встановлено, що у Миколаєві в орендованій квартирі військовослужбовця, з яким дівчина познайомилася в інтернеті, вони разом із його товаришем-поліцейським відпочивали та розпивали алкоголь.

Згодом, коли дівчина хотіла піти, її не випустили, і її знайомий військовий зґвалтував неповнолітню.

Потерпіла стверджує, що поліцейський також мав намір це зробити, тож ця інформація ретельно перевірятиметься під час досудового розслідування, - кажуть у поліції.

За наказом начальника обласного управління поліції співробітники головної інспекції проводять службове розслідування. Його результати скерують у Державне бюро розслідувань для надання правової оцінки діям поліцейського, а працівника поліції звільнять з органів внутрішніх справ. Фігурантам загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

Наразі чоловіків затримали. Подальше розслідування кримінального провадження здійснюватимуть слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у Миколаєві. Тож усі зібрані матеріали досудового розслідування будуть скеровані в ДБР.

Нагадаємо, минулого року у Києві 24-річна жінка на сайті знайомств домовилася із чоловіком про побачення, натомість її обікрали та зґвалтували.

Читайте також