Військового, який побив танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу, звільнили з УДО

Проводилась службова перевірка
Військового, який побив танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу, звільнили з УДО
Підозрюваний у побитті танцюриста Дорофєєвої
4 Серпня 2021, 17:43
читать на русском

В Управлінні держохорони провели службову перевірку та звільнили військовослужбовця, який вдарив артиста з колективу співачки DOROFEEVA.

Про це повідомила пресслужба Управління державної охорони України у Facebook.

Зазначається, що у середу, 4 серпня, в УДО було проведено службову нараду щодо дій військовослужбовця, підозрюваного у побитті танцівника шоу-балету "DOROFEEVA", за результатами якої було ухвалено рішення щодо звільнення його з лав Управління державної охорони України.

Ми засуджуємо подібні прояви агресії, вважаємо неприпустимим скоєння таких ганебних вчинків. Принципова позиція керівництва Управління полягає в тому, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвинутого суспільства, не повинні нести службу у складі нашого відомства, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що зранку 1 серпня на вулиці Антоновича у Голосіївському районі столиці чоловіка побив хлопця біля гей-клубу LIFT. Постраждалим виявився танцівник шоу-балету "DOROFEEVA" співачки Наді Дорофєєвої Євген.

За даними ДБР, 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив. Нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки та інші травми.

Читайте також

1