Затримали чоловіка, який побив танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу

Побитий знаходиться у лікарні у медикаментозній комі
Затримали чоловіка, який побив танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу
Підозрюваний у побитті танцівника у Києві Фото: поліція
2 Серпня 2021, 15:32
читать на русском

Київські оперативники затримали чоловіка, який побив хлопця біля розважального закладу LIFT у Голосіївському районі. Постраждалим виявився танцівник шоу-балету "DOROFEEVA" співачки Наді Дорофєєвої Євген.

Як повідомили у поліції, інцидент стався зранку 1 серпня на вулиці Антоновича у Голосіївському районі столиці.

Між компанією хлопців і перехожим стався конфлікт та згодом бійка. Зловмисник побив 22-річного місцевого мешканця, внаслідок чого з місця події у тяжкому стані потерпілого госпіталізувала швидка. Оперативники столичної поліції розшукали 28-річного порушника. Ним виявився діючий військовослужбовець Управління державної охорони України, якого після інциденту відсторонили від виконання службових обов’язків, - йдеться у повідомленні.

Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Подію прокоментували й у Державному бюро розслідувань.

За даними ДБР, 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив. Нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки та інші травми.

Управління державної охорони України також відреагувало на інцидент та повідомило, що керівництво Управління призначило службове розслідування.

Управління державної охорони України надасть всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Крім того, Управління надасть необхідну допомогу для лікування Євгену, - кажуть в УДО.

Нагадаємо, 1 серпня співачка Надя Дорофєєва повідомила на своїх сторінках у соцмережах, що танцівника Євгена з її шоу-балету "DOROFEEVA" жорстоко побили у Києві, коли він виходив із гей-клубу "LIFT".

Женя з друзями вийшов з клубу Ліфт, спокійно і нікого не чіпаючи, і отримав поштовх, удар об огорожу і ще один удар слідом. Було крововилив в мозок, Жені зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому... Є фото, є свідки, заява вже написана, - повідомила вона.

Згодом у соцмережах з'явилося відео нападу на хлопця.


Читайте також

1