Виліз з вагіни: син начальника Черкаської ОВА Табурця продовжує "творити високе мистецтво", живучи за кордоном (відео, фото)

Свою нову, так би мовити, інсталяцію він присвятив власному дню народження
Виліз з вагіни: син начальника Черкаської ОВА Табурця продовжує "творити високе мистецтво", живучи за кордоном (відео, фото)
16 Жовтня 2023, 20:49
читать на русском

Син очільника Черкаської ОВА генерал-майора Ігоря Табурця відтворив "процес свого народження" на честь власного 27-річчя.

На відео з соцмереж хлопця, закривавлений іменинник в трусах та окулярах вилізає з величезного розміру інсталяції у вигляді вагіни.

Нагадаємо, син пана Табурця живе за кордоном, тоді як сам голова ОВА розповідав, що бачиться з рідними нечасто через загруженість.

"Що стосується особистого життя, то вони (ред. – рідні) найбільш обділені. Ось телефонував син, я йому казав: якщо щось потрібно, то ти телефонуєш тричі, і я знаю, що в тебе щось супер термінове. Якщо не супер термінове, то один раз, і я перетелефоную при нагоді. Ця нагода іноді випадає аж на наступний день. На жаль. Зустрічаємося, дійсно, коли є нагода зустрітися. Приїжджаю об 11-12 годині вечора, а виїжджаю о 6:00 ранку, тобто якщо це можна називати побаченням із родиною, то це, звичайно, ні про що" — розповідав Табурець.

Проте достеменно відомо, що у 2022-му син чиновника жив у Парижі, цьогоріч, судячи з соцмереж, з початку року перебирався до Іспанії. Деякі фото і відео його, так би мовити, "мистецьких творінь" ми публікували за посиланням тут.