Вимагав 200 тисяч доларів: затримано одного з керівників фіскальної служби

Посадовця затримали при отриманні першої частини хабаря
Вимагав 200 тисяч доларів: затримано одного з керівників фіскальної служби
Арешт одного з керівників Фіскальної служби Фото: ДБР
30 Жовтня 2020, 21:18
читать на русском

Один з керівників Державної фіскальної служби України попався на хабарі. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань на своїй сторінці у Facebook.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали "на гарячому" керівника Головного управління протидії економічним правопорушенням ДФС України під час одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 100 000 доларів США, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, посадовець вимагав від керівника одного з фармпідприємств 200 000 доларів США за повернення вилучених під час обшуку документів та закриття кримінального провадження.

Читайте також

Наразі слідчими ДБР здійснюються невідкладні слідчі дії. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора. Оперативний супровід - Головне оперативне управління ДБР, - зазначають у Держбюро розслідувань.

Нагадаємо, днями правоохоронці затримали слідчого Бучанського відділу поліції Ірпінського відділку Нацполіції у Київській області за фактом вимагання від громадянина, підозрюваного у крадіжці, 4 тисяч доларів за незвернення до суду з клопотанням про взяття під варту.

Читайте також

Правоохоронцями задокументовано одержання поліцейським неправомірної вигоди двома частинами. Під час одержання другого траншу – 3 тис 600 доларів США слідчого затримано.

1