Вишам та коледжам рекомендували перейти на дистанційне навчання: коли саме

Також у гуртожитках студенти мають дотримуватись максимальних заходів безпеки
Важливо
Вишам та коледжам рекомендували перейти на дистанційне навчання: коли саме
Студент (фото: Pexels)
21 Жовтня 2021, 19:16
читать на русском

Міністерство освіти і науки України рекомендує вишам та коледжам перейти на дистанційне навчання з 25 жовтня по 15 листопада.

Відповідний лист МОН від 21 жовтня № 1/9-558 "Про організацію освітнього процесу в закладах освіти під час епідемічної небезпеки" опублікували у Facebook-групі "Новини вищої освіти".

Цей лист розіслали закладам вищої, фахової передвищої, професійної освіти. Так, на дистанційне навчання рекомендують перейти з 25 жовтня по 15 листопада.

При цьому коледжам, профтехам та вишам необхідно буде внести необхідні зміни до графіка освітнього процесу та розкладу занять.

Водночас військові навчальні заклади та військові підрозділи вишів мають організовувати навчання відповідно до рішень державних органів, в управлінні яких вони перебувають.

Крім цього, МОН наголосило на дотриманні у закладах освіти та гуртожитках у період з 25 жовтня по 15 листопада максимальних карантинних обмежень та заходів безпеки.

Фото з Facebook-групи "Новини вищої освіти"

Фото з Facebook-групи "Новини вищої освіти"

Нагадаємо, що більшість українських шкіл закрилися на осінні канікули вже 18 жовтня, але окремі навчальні заклади продовжили навчальний процес.

Більше про навчальний процес у школах читайте в нашому матеріалі: Осінні канікули в українських школах: де діти вже відпочивають, а де навчаються

Читайте також

1