Вітольд Фокін заявив, що жодного разу не бачив Володимира Зеленського

Під час засідання комітету ВР Вітольд Фокін повідомив, що у нього "вередливий характер"
Вітольд Фокін заявив, що жодного разу не бачив Володимира Зеленського
Президент України Володимир Зеленський (фото: Парламент UA)
29 Вересня 2020, 19:17
читать на русском

Перший заступник голови української делегації у Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін заявив, що жодного разу не бачив президента  України Володимира Зеленського.

Про це він сказав на засіданні Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, передає Уніан.

Вас це здивує: я у своєму житті живого президента Володимира Олександровича Зеленського ніколи не бачив, - сказав Фокін.

Читайте також

На запитання, чи працює керівник Офісу президента Андрій Єрмак з членами української делегації в ТКГ, Фокін підтвердив, що це правда.

Під час засідання комітету Вітольд Фокін повідомив, що у нього "вередливий характер", і перед засіданнями ТКГ ніколи ніхто не готує для нього жодні тези або директиви.

Читайте також

Нагадаємо, раніше заступник голови української делегації в Тристоронній контактній групі в Мінську Вітольд Фокін заявив, що не бачить жодних підтверджень, що між Україною та Росією ведеться війна на Донбасі.

Я не політик. Зробити якесь визначення цього я не можу. Бо жодного підтвердження того, що там війна між Україною та Росією, поки що не бачив, - сказав Фокін.

Народний депутат із фракції "Голос" Соломія Бобровська підготувала депутатський запит до президента України з проханням відкликати Вітольда Фокіна з української делегації Тристоронньої контактної групи зі врегулювання ситуації на Донбасі.