Власник Traffic Devils Слобоженко закликав долучитися до боротьби в інформаційному полі - фото

Traffic Devils закликає свідомих росіян протестувати проти війни
Власник Traffic Devils Слобоженко закликав долучитися до боротьби в інформаційному полі - фото
Соціальні мережі – Facebook, Twitter (фото: pexels)
27 Лютого 2022, 15:37
читать на русском

Власник медіабаїнгової компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко закликав своїх колег долучитися до боротьби в інформаційному полі під час війни з Росією.

Про це повідомили Українські новини.

Наша компанія Traffic Devils налаштовує рекламу на російську аудиторію в різноманітних джерелах: Google, Facebook. Наша мета – показати, що насправді відбувається в українських містах. І закликати свідомих росіян виходити на мітинги, протестувати проти війни, - сказав Олександр Слобоженко.

Він зазначив, що його компанія планує збільшити обсяги реклами та охопити більше людей для того, щоб донести росіянам, яким в місцевих новинах стверджують, що Росія "захищає", що це не захист, а напад.

Слобоженко додав, що Traffic Devils продовжуватиме налаштовувати рекламу в інших джерелах.

 Росія вже планує обмежити права своїх громадян на доступ до Facebook, ми будемо продовжувати налаштовувати рекламу в інших джерелах, - пояснив він.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію.