Власників автомобілів позбавлять субсидій: названо причину

Все залежить від віку автомобіля
Власників автомобілів позбавлять субсидій: названо причину
Фото: pixabay
23 Вересня 2023, 17:41
читать на русском

Субсидію на комунальні послуги в Україні можуть не отримати власники автомобілів.

Про це повідомляє Пенсійний фонд України у Facebook.

Зазначається, що субсидії можуть призначити лише за умови, якщо особа зі складу домогосподарства або член сім’ї особи з домогосподарства має один транспортний засіб (крім мопедів та причепа), з року випуску якого минуло більше ніж 5 років.

Якщо ж конкретний член одного домогосподарства має у власності принаймні один транспортний засіб, з моменту випуску якого не пройшло 5 років або два чи більше автомобілі віком до 15 років, то субсидія в такому випадку не призначається.

Сім'я, у власності якої є два чи більше авто, може претендувати на субсидію, коли з часу випуску автомобіля буде більш ніж 15 років.

Нагадаємо, з 1 травня по 30 вересня в Україні будуть розраховані субсидії на неопалювальний період. Житлові субсидії та пільги на неопалювальний сезон з травня будуть перепризначені для переважної більшості одержувачів, які отримували житлову субсидію в опалювальному періоді, автоматично, на підставі наявної у Пенсійному фонді України інформації. Проте, як підкреслюють в Фонді, є певна категорія людей, яка має обов’язково звернутися за субсидією на неопалювальний період.

1