Внаслідок вибуху у Львівській області загинув колишній учасник АТО

Чоловік підірвався на бойовій гранаті
Внаслідок вибуху у Львівській області загинув колишній учасник АТО
Вибух у Львівській області Фото: Нацполіція
1 Квітня 2021, 09:32
читать на русском

Від вибуху у Львівській області на своєму подвір’ї загинув 47-річний мешканець села Хоросно, що в Пустомитівському районі.

Як повідомляє поліція, інцидент стався 31 березня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, на подвір’ї якого сталась подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Також попередньо встановлено, що вибухнула ручна граната РГД-5.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що загиблим виявився колишній учасник АТО.

Коли стався вибух чоловік був надворі. У кишені його штанів була бойова граната, яка вибухнула. Від вибуху чоловікові відірвало ногу, а вже за кілька хвилин він помер. Відомо, що загиблий проживав з батьком, - пишуть ЗМІ.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою "самогубство" та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, призначені експертизи - правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також походження боєприпасу.

1