Вночі +7, а вдень до +28: прогноз погоди на завтра

У деяких областях очікується сильні дощі
Вночі +7, а вдень до +28: прогноз погоди на завтра
Осінь, погода (Фото: Парламент.ua)
2 Вересня 2022, 18:49
читать на русском

У суботу, 3 вересня, в Україні очікується прохолодна ніч. Проте вдень буде температурний контраст: у східних та південних областях до 28 градусів тепла, а в західних лише до плюс 18.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Ніч - прохолодна, +7+13, на півдні та сході +12+17 градусів. День - різний: на півдні та в східних областях +22+28 градусів, на Одещині +20+22 градуси. У центральних областях +16+21, на Дніпропетровщині +22+27 градусів. У північній частині вдень очікується +15+22 градуси. У західних областях +14+18 градусів, - сказала Наталка Діденко.

Вона зазначила, що в західних областях, крім Волині та Рівненщини, пройдуть дощі. Також найближчої ночі сильні дощі можливі в Карпатах та на Вінниччині. Своєю чергою невеликий дощ очікується у південній частині, центрі та можуть досягнути Харківщини. На півночі опадів не передбачається.

Також завтра у південній частині, на сході та в Дніпрі з районами очікується сильний, до штормових поривів дощ.

У Києві буде холодно. Максимальна температура повітря +17+18 градусів.

Потепління гарненьке буде орієнтовно 7, 8, 9 вересня. У неділю в Україні вдень буде сонячно та помірно тепло, а ось на сході похолодає та вночі пройдуть дощі, - додала вона.

Нагадаємо, що над територією України впродовж осені переважатиме область високого тиску, особливо у західних, північних, центральних та південних областях.