Вночі окупанти обстріляли Миколаїв та область - Кім

Є поранений
Вночі окупанти обстріляли Миколаїв та область - Кім
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
5 Вересня 2022, 09:49
читать на русском

Сьогодні вночі, 5 вересня, російські орки завдали ракетних ударів по Миколаєві та обстріляли область.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Біля 00:30, 5 вересня, місто Миколаїв було знову атаковано ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Влучання були у промислове підприємство на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що з 03:00 до 04:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Минулої доби, 4 вересня, орієнтовно о 13:00, внаслідок обстрілів у с. Березнегувате виникла пожежа покинутого складського приміщення. Ніхто з людей не постраждав. Також під ворожі удари потрапила територія сіл Любомирівка та Велике Артакове.

Вдень були зафіксовані ворожі обстріли Первомайської громади. Через обстріл одна людин отримала поранення. Своєю чергою пошкодження зазнали два житлові будинки.

 Орієнтовно о 12:40, у с. Засілля через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку. Постраждалих немає, - додав Кім.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 5 вересня, російські орки двічі обстріляли з важкої артилерії Нікополь у Дніпропетровській області.

Читайте також