Водій на позашляховику проривався у Крим та розбив автівку

Водія та його автомобіль затримали
Водій на позашляховику проривався у Крим та розбив автівку
Фото: ДПСУ
13 Січня 2021, 07:07
читать на русском

У контрольному пункті в’їзду-виїзду "Чонгар" водій позашляховика намагався прорватися у тимчасово окупований Росією Крим.

Прикордонники Херсонського загону примусово зупинили транспортний засіб, водій якого намагався уникнути контролю.

Кермувальник позашляховика Nissan X-Trail, житель Запоріжжя, після в’їзду в КПВВ зачинився в автомобілі. Він не давав можливості оглянути транспортний засіб та без проходження контролю рушив на виїзд, - повідомили прикордонники.

Читайте також

На виїзному шлагбаумі водій двічі намагався протаранити болард (механізм примусової зупинки транспортних засобів). Після цього прикордонники дістали запоріжця з салону іномарки та затримали його.

29-річний порушник і без автівки не зупинявся: поводився неадекватно, чинив опір, лаявся та погрожував правоохоронцям, - розповіли у Державній прикордонній службі України.

За порушення режимних правил в контрольному пункті в'їзду - виїзду, а також за злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовців Державної прикордонної служби України прикордонники притягнули водія до адміністративної відповідальності. Затриманого та автомобіль передали представникам Національної поліції.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України повідомила, що після новорічних і різдвяних свят українці виїжджають за кордон. У пунктах пропуску фіксується збільшення пасажиро-транспортного потоку.

1