Воєнкома міста Южний Смирнова, який став доларовим мільйонером під час війни, відправили на фронт

Разом з воєнкомом воювати відправили ще й двох його "соратників"
Головне
Воєнкома міста Южний Смирнова, який став доларовим мільйонером під час війни, відправили на фронт
Військовий Фото: https://www.facebook.com/92OMBr/photos
4 Серпня 2023, 17:37
читать на русском

Днями в соціальних мережах поширили інформацію, що депутат та воєнком з міста Южне – Смирнов – став доларовим мільйонером під час війни, ще й "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників.

Про це повідомив у Фейсбуку Одеський обласний ТЦК та СП.

Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою", - йдеться у повідомленні.

Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі.

Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження, зазначили в обласному ТЦК.

Нагадаємо, у начальника Дніпропетровського обласного територіального центру комплектації та соціальної підтримки провели обшуки. Відкрито справу за фактом незаконного збагачення. За даними правоохоронців, дніпропетровський воєнком під час повномасштабної війни з Росією оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири у Дніпрі. Він також зареєстрував на члена сім'ї підприємство, яке придбало приміщення загальною площею 500 квадратних метрів.

Читайте також

1