Волонтер заявив про фальсифікації результатів виборів на користь Пальчевського

За його словами, у представників Пальчевського дивним чином з’являються голоси
Важливо
Волонтер заявив про фальсифікації результатів виборів на користь Пальчевського
Підрахунок голосів (фото: Вільне радіо)
28 Жовтня 2020, 14:40
читать на русском

Відомий волонтер Роман Синіцин заявив, що на виборчій дільниці у Києві, фальсифікують результати виборів на користь Партії Пальчевського. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Читайте також

За його словами, цифри у першим протоколах дільничної комісії не збігаються з цифрами, які подають вдруге. У партії Пальчевського стає більше голосів.

Думаєте чому так довго "рахують"? І будуть рахувати ще добу - дві. Комусь натягують, в когось зрізають. От приклад, як риги намагаються запихнути таки в Київраду партію рснявого Пальчевського. Перший протокол приїхав до ТВК: у ОПЗЖ 48, у Пальчевського 40. ТВК відправляє протокол на уточнення: у ОПЗЖ стає 8, у Партії Пальчевського 80. І таких прикладів багато!, - написав він.

За його словами, мова йде про ДВК 800133, яке знаходиться у місті Києві, на вул.Анни Ахматової: 14Б; вул.Драгоманова: 12, 14–14А.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.

Більше про порушення на дільницях читайте у нашому матеріалі: Побиття кандидата та незаконна агітація: найголовніші порушення на місцевих виборах

1