ВООЗ переконує, що Санта-Клаус має імунітет від коронавірусу (відео)

Таким чином він може абсолютно безпечно принести подарунки усім дітям на планеті
ВООЗ переконує, що Санта-Клаус має імунітет від коронавірусу (відео)
Санта-Клаус (Фото: picabu)
25 Грудня 2021, 22:20
читать на русском

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) запевнила, що Санта-Клаус обов'язково принесе подарунки дітям, бо він має імунітет від коронавірусу.

Про це нагадала керівниця технічної групи підрозділу з надзвичайних захворювань ВООЗ Марія Ван Керкхове, розмістивши святкове відеозвернення у Twitter.

Керкхове додала, що ВООЗ дізналася від лідерів низки країн про послаблення карантинних заходів для різдвяного чарівника, щоб він міг потрапити до повітряного простору. Тому дітям немає про що перейматися – казковий чарівник доставить подарунки, тому що захищений від коронавірусу.

Можу вам сказати вам, що Санта-Клаус має імунітет від цього вірусу. Ми з ним переговорили коротко. Справи у пана Клауса йдуть добре, і він якраз зараз дуже зайнятий, – зазначила вона.

Разом з тим представниця організації також нагадала дітям про необхідність дотримання фізичної дистанції. Вона також закликала дітей слухатися батьків та опікунів, лягти рано спати напередодні Різдва, щоб Санта під час своєї подорожі світом доставив усім подарунки.

Нагадаємо, поштова служба Норвегії запустила новорічну ЛГБТ-рекламу, у якій Санта Клаус – гей. Санта закохується у чоловіка, на ім'я Гаррі, якому приносить подарунки.

Читайте також