Ворог почав ховати свої військові кораблі у Чорному морі за цивільними суднами

Рашисти вдаються до підступних тактик у війні
Ворог почав ховати свої військові кораблі у Чорному морі за цивільними суднами
Корабель Фото: Pexels
3 Червня 2022, 14:58
читать на русском

Керівництво чорноморського флоту російської федерації у Чорному морі вдається до підступної тактики.

Як повідомляє командування Військово-Морських Сил Збройних України у Фейсбуці, рашисти виводять з Севастополя судна торгівельного флоту з вимкненими системами ідентифікації AIS для неможливості розпізнавання їх, як цивільних суден.

Фото: https://www.facebook.com/navy.mil.gov.ua

Керівництво чф рф почало застосовувати відому з 2014 року підступну російську "тактику", але тепер вже й на морі. Військові злочинці виводять на рейд Севастополя судна торгівельного флоту з вимкненими системами ідентифікації AIS для неможливості розпізнавання їх, як цивільних суден. Ховаючи за ними свої військові кораблі, окупанти продовжують руйнувати мирні українські міста та вбивати наших громадян крилатими ракетами типу "Калібр", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські військові сили готуються атакувати узбережжя Одеської області. Про це свідчить скупчення на Зміїному острові ворожих зенітних ракетно-гарматних комплексів, реактивних систем залпового вогню, в тому числі модернізованих, та станцій радіоелектронної боротьби. За даними командування "Південь", корабельне угруповання ворожих сил продовжує блокаду судноплавства, активізує свої дії навколо острова Зміїний, тримає напоготові до ракетного удару два фрегати, споряджені крилатими ракетами типу "Калібр".