Ворог ракетами атакував Дніпропетровщину: зруйновано будинки, є постраждалі

Окупанти обстріляли також прикордонні території Зеленодольської та Апостолівської громад
Ворог ракетами атакував Дніпропетровщину: зруйновано будинки, є постраждалі
Наслідки обстрілу Дніпропетровської області Фото: https://t.me/dnipropetrovskaODA
18 Травня 2022, 09:36
читать на русском

Російські бойовики 18 травня запустили ракетами по Дніпропетровській області.

Як повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко, одну із запущених орками ракет збили сили ППО.

Її уламки впали на приватне подвір’я. Поранено жінку. Пошкоджено два будинки. Інша ракета втрапила по об’єкту транспортної інфраструктури. Його зруйновано, - зазначив він (досьє Резніченка).

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що "на ранок маємо один "приліт" та декілька обстрілів громад Дніпропетровської області".

Рано вранці одна ворожа ракета влучила на територію інафраструктурного об‘єкту в обласному центрі. Об‘єкт знищено, пожежу ліквідовано. Без постраждалих. Також близько шостої години ранку в небі над Дніпром наші сили ППО збили ще одну ракету, уламки від якої впали на подвір‘я приватного будинку. Одна жінка дістала поранення, її шпиталізували. У двох будинках пошкоджено дах і вибито вікна, - зазначив він.

Також Лукашук зазначив, що окупанти знову обстріляли прикордонні території Зеленодольської та Апостолівської громад. Там ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 12 травня рашисти завдали декілька авіаударів по об'єктах критичної інфраструктури в місті Новгород-Сіверський у Чернігівській області та обстріляли з "Ураганів" Зеленодольську громаду Дніпропетровської області.

1