Ворог здійснив ракетний обстріл по житлових районах та центру Краматорська (фото, відео)

Внаслідок атаки постраждало 25 людей
Ворог здійснив ракетний обстріл по житлових районах та центру Краматорська (фото, відео)
Наслідки ракетного удару по Краматорську / Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
5 Травня 2022, 09:04
читать на русском

Російські окупанти вдарили ракетами по цивільній інфраструктурі Краматорська, внаслідок цього серед мирних жителів є постраждалі. Також зруйновано житлові багатоповерхівки, школу та садок.

Про це повідомив мер Олександр Гончаренко у Facebook.

За його словами, окупанти вели вогонь по житлових районах та центральній частині міста.

Черговий ракетний обстріл Краматорська. Підло, вночі, по житлових районах і центральній частині міста. Щонайменше отримали серйозні пошкодження три п'ятиповерхівки, школа, садок. Попередньо, поранених. Інформація про жертви і руйнування уточнюється, – зазначив Гончаренко.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко уточнив, що унаслідок авіаракетного удару щонайменше 25 цивільних поранено. Шестеро із поранених потребують медичної допомоги в лікарні.

Ракети пошкодили 9 житлових будинків, школу та численні об’єкти цивільної інфраструктури. Не здатні воювати з українською армією, росіяни продовжують “воювати” з нашими цивільними. Це – черговий воєнний злочин російської армії на нашій землі. Все ретельно фіксуємо. Ніхто не уникне кари!, - наголосив Кириленко.

Нагадаємо, російські бойовики увечері 3 травня запустили кілька ракет по Львову. Рашисти влучили у три електропідстанції. Також двома випущеними з Каспійського напрямку ракетами влучено по залізничній інфраструктурі Кіровоградщини.

Читайте також

1