Ворожі обстріли Харкова та області: Синєгубов розповів про наслідки

Є загибла та поранені
Ворожі обстріли Харкова та області: Синєгубов розповів про наслідки
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
5 Вересня 2022, 10:33
читать на русском

Минулої доби, 4 серпня, російські орки завдали ракетного удару по Новобаварському районі Харкова, в результаті чого троє людей отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Цієї ночі обстрілів міста Харків не зафіксовано. 4 вересня, близько 18:30, внаслідок ракетного удару окупантів 3 людей постраждали в Новобаварському районі міста. Ракета влучила в землю, однак вибухова хвиля пошкодила приватні домоволодіння та 10-поверховий багатоквартирний будинок, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що вчора орки інтенсивно обстрілювали мирне населення міст і сіл Ізюмського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів. У результаті чого були пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, виробничі об'єкти. Також виникали пожежі.

Своєю чергою 58-річна жінка загинула в Богодухівському районі. В Ізюмському районі постраждали 72-річна жінка та три чоловіки 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранений чоловік 67 років.

На лінії зіткнення ворог продовжує обстрілювати позиції наших військових з реактивної та ствольної артилерії, використовує авіацію. Наші захисники надійно тримають свої позиції та ведуть вогонь у відповідь. У районі населених пунктів Семенівка та Куп'янськ окупанти зазнали серйозних втрат в живій силі та техніці. Крім того, влучним ударом ЗСУ знищено ворожий склад боєприпасів, - додав Синєгубов.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 5 вересня, російські орки завдали ракетних ударів по Миколаєві та обстріляли область.

Читайте також

1