Восьмирічний хлопчик зник у Кременчуці під час відпочинку з батьками - фото

Дитина загубилася 10 липня поблизу озера колишніх артскладів
Восьмирічний хлопчик зник у Кременчуці під час відпочинку з батьками - фото
Хлопчик зник у Кременчуці Фото: поліція
11 Липня 2021, 13:03
читать на русском

У Кременчуці правоохоронці та рятувальники ведуть пошуки зниклого 8-річного хлопчика, який відпочивав поблизу озера разом із батьками.

Як повідомляє місцева поліція, близько 21 години 10 липня правоохоронці отримали повідомлення, що поблизу озера колишніх артскладів зникла дитина 8 років.

Хлопчик зник у Кременчуці Фото: поліція

На місце виклику негайно прибули правоохоронці. 38-річна кременчужанка повідомила, що не може знайти свого 8-річного сина Анатолія.

До пошуків зниклого хлопчика залучено всі підрозділи поліції міста Кременчука, військовослужбовці Національної Гвардії України, кінологи та експерти поліції.

Вранці, 11 липня, особовий склад поліції Кременчука після загального інструктажу керівником поліції Іваном Жуком приступив до прочісування території де відпочивав хлопчик з рідними. До пошуків долучилися рятувальники та водолази державної служби з надзвичайних ситуацій та комунального підприємства "Кременчук аква сервіс".

Наразі на місці події тривають пошукові заходи.

У поліції просять усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження дитини, повідомити на лінію "102" чи за телефоном +380 (98) 739 26 30.

Нагадаємо, 10 липня у Херсонській області поліцейські знайшли 10-річну дівчинку, яка загубилася на пляжі та пройшла 7 кілометрів у пошуку рідних.

Читайте також