Всеукраїнський форум "Україна 30" відновлює свою роботу після карантину

Перше засідання відбудеться 11 травня, обговорюватимуть безпеку України
Всеукраїнський форум "Україна 30" відновлює свою роботу після карантину
Виступ президента на форумі Фото: Офіс президента
6 Травня 2021, 17:49
читать на русском

11 травня у Києві після карантину відновить роботу Всеукраїнський форум "Україна 30", перше засідання кого буде присвячено темі безпеки України.

Про це повідомляють організатори форуму в соцмережах.

Жорсткий локдаун у Києві закінчився, громадський транспорт запрацював, тож гості та спікери Форуму "Україна 30" більше не матимуть жодних перешкод! Форум розпочнеться 11 травня з теми "Безпека країни",- анонсували організатори.

Нагадаємо, Всеукраїнський форум "Україна 30" не працював через оголошений у Києві локдаун та посилення карантину.


Контекст: Всеукраїнський форум "Україна 30" розпочався 8 лютого. Всього заплановано 30 заходів, які повинні були проходити щотижня. Форум присвячений 30-й річниці незалежності України. За словами президента Володимира Зеленського, це "старт великого суспільного діалогу за участю влади, громадськості і міжнародних партнерів".

За його словами, протягом наступних місяців, крім COVID-19, будуть обговорені теми безпеки та оборони, миру й війни, Криму та Донбасу, комунальних тарифів, судової та антикорупційної систем, сільського господарства, диджиталізації, інфраструктури, освіти, науки, культури та спорту, питання медичної та соціальної сфери, промисловості, екології, місцевого самоврядування тощо.

1