Встановлено попередню причину аварію з автобусом у Польщі

Автобус перекинувся і впав у кювет
Встановлено попередню причину аварію з автобусом у Польщі
Оформлення дтп, аварія (фото: пресслужба поліції)
6 Березня 2021, 15:36
читать на русском

Польська поліція вважає, що український автобус потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, бо водій не впорався з керуванням.

Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ.

За попередньою версією поліції, водій не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що працівники Генерального консульства України в Любліні виїхали на місце події для надання консульської допомоги українським громадянам та координації взаємодії з польськими компетентними органами у з’ясуванні всіх обставин трагедії, забезпечення постраждалих необхідною медичною допомогою та організації репатріації загиблих.

Читайте також

Спільно з перевізником та Львівською ОДА вирішується питання про доправлення на Батьківщину громадян, які не постраждали в ДТП або будуть виписані з лікарень найближчим часом, - зазначили у МЗС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля міста Кошице у Польщі сталася ДТП з автобусом Познань – Херсон. В результаті загинули 6 українців, ще 15 - шпиталізовані.
Загалом в автобусі було 57 українців.

Для інформування рідних загиблих і постраждалих функціонують цілодобові "гарячі лінії" Генерального консульства України в Любліні (+48 784 138 555) та МЗС України (+38 044 238 15 88).

1