Ярославський з тестем вилетіли з України - ЗМІ

Чартерний рейс прямує до Лондона
Ярославський з тестем вилетіли з України - ЗМІ
Місце аварії, де ймовірно, авто Ярославського збило людину (Фото: Суспільне)
10 Лютого 2022, 16:43
читать на русском

Бізнесмен Олександр Ярославський, авто з кортежу якого вночі збило на смерть людину, полетів з Харкова до Лондона.

Про це виданню "Українська правда" повідомили анонімні співрозмовники в авіаслужбі.

Як повідомило джерело, чартер з Польщі прилетів у Харків о 12:50 і вилетів з Харкова о 13:50.

На його борту перебувають Ярославський і його тесть Сергій Свентицький.

За даними Flightradar, літак рухається до аеропорту Фарнборо (Лондон, Великобританія).

Сам Ярославський, коментуючи аварію, відповів на питання медіагрупи "Об'єктив". Олігарх сказав, що пав удома і нічого про це не знає.

Я спав вдома і вранці тільки дізнався про це, — сказав Ярославський.

Чи причетний автомобіль з його кортежу до ДТП, бізнесмен не підтвердив і не спростував. На уточнення, чи належать автомобілям з його кортежу номери "0018", Ярославський відповів: "не стежить за своїми номерами". Чи відомо бізнесмену, де були авто з його кортежу, поки він спав, Ярославський відповів: "Спитайте у кортежу".

Нагадаємо, вночі 10 лютого на трасі Чугуїв - Мартове сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці автопригоди знайшли автомобільні номери з кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було.

У поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельну ДТП поблизу Мартового. Речник поліції Харківщини Олена Баранник пообіцяла з’ясувати, чи мала місце смертельна аварія біля Мартового пізно ввечері 9 лютого або вночі 10 лютого і надати цю інформацію пізніше.

Об 11:45 поліція Харківщини опублікувала повідомлення про аварію на трасі "Київ-Харків-Довжанський", згідно з яким в районі 534 км близько 22:55 9 лютого невстановлений автомобіль на смерть збив чоловіка — за уточненими даними, померлому близько 50 років. За даними поліції, машина, яка збила людину і залишила місце аварії, їхала з боку Чугуєва в напрямку Харкова.

Читайте також

1