Ясько розповіла, чому вона більше не голова української делегації у ПАРЄ

Депутатка залишається членкинею делегації
Ясько розповіла, чому вона більше не голова української делегації у ПАРЄ
Єлизавета Ясько (фото: facebook.com/lisayasko.ukraine)
12 Січня 2021, 10:45
читать на русском

Ексголова делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи, народна депутатка Єлизавета Ясько розповіла про можливі причини зняття з посади.

Про це депутатка написала у Facebook.

Ясько зазначила, що у неї виникли серйозні розбіжності з деякими колегами зі "Слуги Народу", які пройнялися цінностями й діють методами, що є несумісними з ідеалами та переконаннями депутатки.

Мене зняли з посади Голови української делегації в ПАРЄ. На жаль, це зробили деякі колеги зі Слуги Народу разом з ОПЗЖ, - написала вона.

Читайте також

За її словами, корупція та девальвація совісті стали нормою життя деяких колег по фракції.

До цього додалося відверте схиляння перед російським порядком денним країни-агресора. Раніше мені наполегливо радили переглянути свою думку щодо принципових для України питань та інакше голосувати в парламенті та в ПАРЄ. Я завжди відмовлялась, і ось вам відповідь, - додала Ясько.

Так, Ясько повноваження голови делегації передала Марії Мезенцевій, але залишається її членом, членом комітету з політичних питань і демократії ПАРЄ та членом політгрупи ЄНП.

Нагадаємо, що 11 січня 2021 року делегація України в Парламентській Асамблеї Ради Європи на своєму онлайн засіданні обрала нову главу делегації України в ПАРЄ. Марія Мезенцева замінила на цій посаді Єлизавету Ясько.

1