Ясно та без опадів: прогноз погоди на вихідні

Початок наступного тижня також буде сухим і теплим
Ясно та без опадів: прогноз погоди на вихідні
Осінь, погода / Фото: Pexels
11 Листопада 2022, 18:37
читать на русском

12-13 листопада в Україні очікується переважно суха та ясна погода з комфортними, як для листопада позначками термометра - від 7 до 14 градусів тепла.

Про це повідомили метеорологи Sinoptik.ua.

У суботу, 12 листопада, у всіх західних, південних та центральних областях України встановиться температурна єдність — термометри тут покажуть +10…+12 °С. У Чернігівській та Сумській областях очікується до +9 °С. Найпрохолодніше буде на сході країни — максимум до +8 °С.

Гумові чоботи та парасольки в суботу не знадобляться. У Львівській, Чернігівській, Луганській, Донецькій, Одеській, Херсонській, Дніпропетровській та Миколаївській областях буде похмуро, але без опадів, у решті регіонів — мінлива хмарність.

У неділю, 13 листопада, на півдні, сході та в центрі України повітря прогріється до +12…+13 °С, у північних регіонах — до +10…+11 °С. На Луганщині, у Львівській, Тернопільській, Волинській та Рівненській областях очікується до +9 °С, в Івано-Франківській та Чернівецькій областях – до +7 °С.

Хмари в неділю розійдуться майже над усією Україною, лише в Івано-Франківській, Чернівецькій, Чернігівській, Волинській, Рівненській областях буде похмуро, але й там обійдеться без опадів.

У понеділок, 14 листопада суттєвих опадів не прогнозують. Найприємнішою погода на початку тижня буде на Одещині, де очікується до +12 °С. На сході країни, у Львівській, Чернігівській та Полтавській областях небо буде ясним, а стовпчики термометрів покажуть від +5 до +9 °С. На Волині, у Житомирській та Івано-Франківській областях небо затягне хмарами, але опадів також не передбачається, тож новий робочий тиждень українці розпочнуть із погодним комфортом.

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, ймовірність тривалих холодів у зимовий період в Україні є мінімальною. Натомість цілком ймовірні короткочасні суттєві похолодання тривалістю 1-5 діб.