Юнак-мажор у Харкові влаштував смертельну ДТП - відео

Батьки винуватця аварії заявили про викрадення його авто
Юнак-мажор у Харкові влаштував смертельну ДТП - відео
Аварія у Харкові Фото: Телеграм-канал ХХ
27 Жовтня 2021, 09:40
читать на русском

Одна людина загинула та троє отримали травми внаслідок ДТП у Харкові, яку влаштував юнак на подарованому батьками авто.

За даними місцевої поліції,  аварія сталася 26 жовтня 2021 року близько 20:45 на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської.

Юнак 2005 року народження за кермом Infiniti поїхав через перехрестя на червоний сигнал світлофору, протаранив Chevrolet Aveo та влетів у дорожній знак.

Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti перебувають в реанімаційному відділенні лікарні, серед них двоє 19-річних хлопців та 16-річна дівчина.

У харківських Телеграм-каналах опублікували відео моменту аварії (Обережно! 18+):

У поліції також повідомили, що водії обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не мали.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водій Infiniti затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають, - йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал "Харків_1654" повідомляє, що водієм Infiniti був 16-річний хлопець, на ім'я Микола, і що авто йому подарували кілька днів тому його батьки - місцеві підприємці.

На сторінці звинуваченого у смертельній ДТП в Instagram опубліковано безліч сторіс з нічними перегонами по місту.

Хлопець також хизувався відео, де він по-хамськи спілкується з патрульними та як тікав від них.

Місцеві ЗМІ пишуть, що у 2019 році у підлітка виник конфлікт з жінкою в супермаркеті. Тоді хлопець вистрілив у неї з травматичної зброї та погрожував пістолетом її сину.

Знайомі хлопця виклали переписку з ним, де він вихвалявся, як вже збивав людей на дорогах.

У соцмережах повідомляють, що батьки юнака після того, як дізналися про цю аварію, заявили про викрадення авто, аби потім заявити, що не їхній син перебував за кермом у момент ДТП.

Читайте також

1