З пістолетом в аптеку: п'яний чоловік стріляв на зауваження про відсутність маски

Чоловік відмовився одягати захисну маску та лаявся на працівників аптеки
З пістолетом в аптеку: п'яний чоловік стріляв на зауваження про відсутність маски
Національна поліція
27 Листопада 2020, 13:29
читать на русском

У центрі Києва п'яний чоловік на зауваження працівника аптеки про відсутність захисної маски агресивно відреагував. Охорона вивела його на вулицю, де він вистрелив.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

У Києві, на вулиці Басейній, у п'ятницю, 27 листопада, чоловік в стані алкогольного сп'яніння неадекватно та агресивно відреагував на зауваження працівника аптеки про відсутність захисної маски.

Коли охорона вивела чоловіка з приміщення, він дістав пістолет та вистрілив в асфальт, - йдеться у повідомленні.

Чоловіку загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Поліціянти з’ясували, що чоловік напідпитку зайшов до аптеки, де працівники та відвідувачі зробили йому зауваження щодо відсутності захисної маски. Однак чоловік відмовився одягати засіб індивідуального захисту, а також відмовився покидати приміщення, після чого почав грубо лаятись.

Читайте також

Зазначається, що завідувачка аптеки викликала наряд приватної охорони, який по прибуттю вивів правопорушника на вулицю, де чоловік дістав з кишені пістолет та вистрілив в асфальт.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

Правоохоронці з'ясували, що затриманому 44 роки. Його затримали у порядку ст. 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України, а також вилучили зброю та набої до неї.

Нагадаємо, що у Луцьку біля супермаркету чоловік без маски влаштував сутичку з поліціянтами. В результаті постраждав один з правоохоронців.

Правоохоронці повідомили чоловікові про те, що він порушує встановлені карантинні норми. Але він не дослухався до зауважень, і більше того почав чинив опір патрульним.

1