За добу бойовики 11 разів порушили “тишу” на Донбасі, один український військовий дістав поранення - штаб

Від початку доби 1 жовтня поблизу Станиці Луганської окупанти відкрили вогонь з автоматичного станкового гранатомета
Важливо
За добу бойовики 11 разів порушили “тишу” на Донбасі, один український військовий дістав поранення - штаб
Бойовики на Донбасі

Протягом минулої доби на Донбасі бойовики російських окупаційних військ 11 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий дістав поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" вогонь зі стрілецької зброї окупанти відкривали поблизу Авдіївки, а з автоматичного станкового гранатомета – неподалік Новотроїцького.

Читайте також

Повідомляється, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Новоолександрівки бойовики провокували українських військових зі стрілецької зброї. На ділянці поблизу Золотого три рази російські окупаційні війська вели вогонь зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета, а неподалік Хутора Вільний двічі у вечірній час застосували ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю.

Окрім того, у районах населених пунктів Зайцеве, Миронівський, Новотошківське бойовики відкривали вогонь з гранатометів різних систем.

Унаслідок ворожого пострілу з підствольного гранатомета один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїна оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого - задовільний, - поінформували у штабі.

Повідомляється, що від початку поточної доби, 1 жовтня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню - поблизу Станиці Луганської окупанти відкрили вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

Нагадаємо, 27 вересня в результаті підриву на міні отримав важке поранення з втратою частини нижньої кінцівки один з недавно прибулих під час ротації російських офіцерів