За два дні вітер зламав 120 дерев у Києві - фото

Комунальникам довелося працювати у цілодобовому режимі
За два дні вітер зламав 120 дерев у Києві - фото
Вітер зламав дерева Фото: Київзеленбуд
22 Листопада 2021, 16:55
читать на русском

За два дні негоди у Києві, 20 та 21 листопада, комунальникам довелося працювати цілодобово.

Як повідомляє пресслужба "Київзеленбуду", подекуди у столиці пориви вітру сягали 15-20 м/с.

До аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд", яка працює щодня у цілодобовому режимі, надійшло 60 дзвінків від містян щодо повалених та зламаних дерев, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в різних районах столиці комунальникам довелося прибирати понад 120 пошкоджених дерев (повалені, зламані та з обламаним гіллям).

Найбільше постраждав Святошинський район: 11 повалених дерев та 57 зі зламаним гіллям. Прибирання територій після негоди триває: розкряжовують повалені та зламані дерева, великі гілки, прибирають території, - кажуть у "Київзеленбуді".

У комунальній організації нагадали екстрені номери у випадку надзвичайних ситуацій, в тому числі які сталися через негоду: 101 – служба порятунку, 103 – швидка допомога.

Якщо впало дерево чи зламалися гілки, телефонуйте до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" – (044) 272-40-18.

Нагадаємо, синоптики раніше попереджали про сильний вітер у столиці. Також в УГМЦ повідомили про погоду до кінця тижня. За даними синоптиків, 23 листопада у кількох областях випаде сніг.

Читайте також

1