За вихідні у столичному центрі вакцинації від COVID-19 майже 3500 людей отримали щеплення

У центрі працювали 16 бригад, а щеплення робили вакциною CoronaVac
Важливо
За вихідні у столичному центрі вакцинації від COVID-19 майже 3500 людей отримали щеплення
Вакцинація в Україні фото: КМДА
31 Травня 2021, 07:54
читать на русском

За вихідні, 29 та 30 травня, у столичному центрі вакцинації проти COVID-19, розташованого на території Міжнародного виставкового центру, вакциновано 3467 людей.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, 30 травня щеплення отримали 2072 особи.

Кількість охочих вакцинуватися була надзвичайно великою. Для мене це – свідчення обізнаності та свідомості людей. Така готовність вакцинуватися дає сподівання на те, що за наявності вакцин ми зможемо подолати пандемію в країні і в світі загалом, – написав Поворозник.

Поворозник зазначив, що організація масової вакцинації відбулась завдяки злагодженій роботі медичних працівників, студентів-медиків комунальних медколеджів, фахівців Держпродспоживслужби та Департаменту охорони здоров'я.

Зазначимо, у суботу, 29 травня, запрацював Центр вакцинації проти COVID-19. Щеплення вакциною CoronaVac протягом вихідних робили киянам, які зареєструвалися у додатку "Дія".

У Центрі вакцинації працювали 16 бригад. До однієї вакцинальної бригади входять медики, які пройшли спеціальні навчання, зокрема реєстратор, лікар та медсестра.

Тут створені усі умови для безпечного процесу вакцинації, а для надання екстреної медичної допомоги, якщо така буде потрібна, чергує бригада "швидкої".

Нагадаємо, що 29 травня у Львові також запрацював центр масової вакцинації населення (ЦВН) на стадіоні "Арена Львів", а 30 травня - в Одесі.

Читайте також

1