Забирають з роботи, знімають з автобусів та відловлюють: як мобілізують чоловіків в "Л/ДНР" (відео)

"Новобранців" вдягають у форму без розпізнавальних знаків, забирають усі документи і відправляють на передову
Забирають з роботи, знімають з автобусів та відловлюють: як мобілізують чоловіків в "Л/ДНР" (відео)
Окупант, який потрапив в український полон / Скрін з відео
18 Квітня 2022, 22:10
читать на русском

Російські загарбники продовжують силову мобілізацію в так званих "Л/ДНР".  Чоловіків ловлять на вулицях, забирають з роботи, витягують із квартир та просто знімають з автобусів.

Про це розповів мешканець Донецька, який потрапив в український полон. Допит окупанта опублікувала Служба безпеки України.

"Новобранців" вдягають у форму без розпізнавальних знаків, забирають усі документи і відправляють на передову. А щоб нікуди не втекли – возять у закритих залізничних вагонах.

Нас посадили и повезли. Куда ехали, мы не знали. А потом увидели… Наша задача, как я понял, мы вроде стройбатовцев были. Копай… типа окопов. Непонятно зачем и непонятно для чего, – розповідає "мобілізований" про "рятувальну спецоперацію РФ".

За його словами, він не брав участі у бойових діях, а тільки охороняв блокпост за наказом своїх командирів. Так і потрапив у полон.

Полонений радий, що залишився живим, але за вчинки доведеться відповісти. Як і тисячам інших загарбників, які хотіли захопити українську землю.

Нагадаємо, що окупанти мобілізують дітей в так званих "ЛНР" і "ДНР" для участі у війні проти України. Серед підлітків є вже загиблі.

Читайте також

1