Забив молотком і сам викликав поліцію: італієць жорстоко розправився з коханкою-українкою

Підозрюваного у злочині затримали правоохоронці
Забив молотком і сам викликав поліцію: італієць жорстоко розправився з коханкою-українкою
Карабінери (Фото: Це моя Україна)
22 Жовтня 2021, 02:14
читать на русском

49-річна українка Олена Казанова померла від отриманих травм внаслідок нападу у провінції Брешіа, що в італійській Ломбардії.

Про це повідомляє видання tgcom24.

Олена брала участь у екологічних кампаніях і співпрацювала з місцевими органами самоврядування, працювала в компанії з продажу комерційного транспорту "Iveco".

Убивство жінки трапилося неподалік від її дому, в якому українка прожила останні 15 років. У злочині підозрюють 59-річного Енціо Галезі, колишнього коханця жінки.

Як встановили поліціянти, Галезі стежив за Казановою. Коли жінка припаркувалася біля будинку, він кілька разів ударив молотком по вікну авта, а потім почав завдавати удари самій жертві. Від отриманих травм українка померла на місці вбивства.

Галезі сам повідомив про злочин. Чоловік сказав сусідам, які вибігли на крики потерпілої: "Викличте карабінерів, я убив її молотком".

Італієць дочекався поліціянтів і сам віддав їм знаряддя вбивства. Підозрюваного затримали.

Про Енціо Галезі відомо, що він розлучений, має двох дітей від попереднього шлюбу. Видання пише, що з українкою чоловік розійшовся рік тому. За цей час жінка встигла завести нові стосунки з іншим чоловіком.

Нагадаємо, 30 липня українець Дмитро Никифоренко, якого доставили до витверезника у Вроцлаві, помер після втручання польських полісменів. В його організмі виявили 1,5 проміле алкоголю.

Читайте також