Задля великої перемоги: музиканти та розвідники разом збиратимуть на дрони-камікадзе

Фундація "Говор хелп" та ГУР МО оголошують великий збір коштів на потреби армії
Задля великої перемоги: музиканти та розвідники разом збиратимуть на дрони-камікадзе
20 Грудня 2022, 10:31
читать на русском

Митці та військові об`єднуються, аби зібрати кошти на надсучасні дрони-камікадзе, які зможуть нищити ворога у глибокому тилу.

Ідея нової благодійної акції виникла нещодавно,  - розповів один з її організаторів, музикант, продюсер, засновник компанії govor.production і благодійної організації “Говор Хелп” Дмитро Говоренко. - Фундація, де я є одним із засновників, досить молода і виросла із волонтерської ініціативи після початку війни з Росією. Місія фонду - допомога військовим, а також тим, хто постраждав від війни в Україні. Спочатку фонд допомагав цивільним продуктами, одягом, медикаментами. Але згодом я та мої друзі зрозуміли, що ми можемо зробити більше.

Ідею Говоренка першим підтримав автор мегапопулярного телеграм-каналу Лачен пише, блогер Ігор Лаченков (Лачен). Його аудиторія налічує понад мільйон підписників. До Говоренка і Лаченкова долучилися популярні українські виконавці, серед яких Злата Огнєвич, Олександр Кривошапко, Лія Лі, SKYLERR, Сергій Комаровський. 

Аби точно визначити мету нашого збору коштів і необхідну суму, ми звернулися до військових. На нашу ініціативу відгукнулося Головне управління розвідки Міноборони України.Наші славні розвідники розповіли, що їм вкрай необхідні дрони-камікадзе, за допомогою яких в тилу ворога бавиться “бавовнятко”, - продовжує Говоренко.

Щоби українські дрони знищували ворога в тилу, артистам необхідно зібрати  20 мільйонів гривень, щоб влаштувати велику бавовну на передовій. Усі охочі можуть приєднатися до митців та розвідників і перерахувати будь-яку суму за зазначеними нижче реквізитами:

🔗Посилання на моно Банк: https://send.monobank.ua/jar/8LPENzuQBQ

💳Номер картки Банку: 5375 4112 0234 6693

🔗 Посилання на Приват Банк:

https://next.privat24.ua/payments/form/%7B%22token%22%3A%22fdd3adfd-b4af-4f47-bb8b-544d919d65ea%22%7D

💳Номер картки Приват Банк: 5169 3305 3014 2915

Уся інформація про закриття збору і передачу дронів транслюватиметься у телеграм-каналі за посиланням: https://t.me/+h1JKapmsyt5kNjYy

Читайте також

1