Закарпатська область вийшла на рівень "помаранчевої" зони карантину

Але потрібно не менше п’яти днів підтримувати стабільні показники цієї зони
Закарпатська область вийшла на рівень "помаранчевої" зони карантину
Карантин, коронавірус, люди в захисних масках (фото: УНІАН)
8 Квітня 2021, 14:39
читать на русском

Сьогодні, 8 квітня, Закарпатська область вийшла на рівень "помаранчевої" зони карантину.

Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні перший день, коли за контрольними показниками епідемічної ситуації наша область вийшла на рівень "помаранчевої" зони, - написав він.

За його словами, станом на 8 квітня завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 складає 44,4%.

Кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та підозрілим випадком COVID-19 до визначених закладів охорони здоров'я протягом останніх 7 днів на 100 тисяч населення становить 60 осіб, - додав він.

Читайте також

Завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрілим/підтвердженим випадком COVID-19 сягає 57%.

Для того, щоб Державна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про виведення Закарпаття з "червоної зони", потрібно тримати ці показники не менше п’яти днів, і далі бути максимально відповідальними один перед одним, - наголосив Полосков.

Нагадаємо, що Державна комісія з ТЕБ та НС віднесла Закарпатську область до "червоного рівня" епідемічної небезпеки з 8 березня.

1