Залишився без газу: чоловік намагався спалити себе та будівлю у Чернігівській області (фото)

61-річний чоловік розлив бензин та погрожував все підпалити
Залишився без газу: чоловік намагався спалити себе та будівлю у Чернігівській області (фото)
Спроба самоспалення у Чернігівській області Фото: cn.npu.gov.ua
19 Серпня 2021, 21:30
читать на русском

У Чернігівській області чоловік намагався підпалити себе та офіс компанії, яка обслуговує споживачів газу.

Про це повідомила пресслужба поліції Чернігівської області.

Інцидент стався у четвер, 19 серпня, близько 14-ї години. До поліції надійшло повідомлення про те, що біля приміщення компанії яка обслуговує споживачів газу, невідомий чоловік розлив бензин та погрожував підпалити себе та офіс.

Правоохоронці негайно прибули на місце події та відреагували миттєво. У чоловіка відібрали сірники та горючу речовину. Життю та здоров’ю "палія", персоналу та відвідувачам установи нічого не загрожує.

Поліція встановила, що спонукало громадянина вдатися до таких дій. Як зазначається, 61-річний чернігівець кілька днів залишився без газу через відключення газопостачання у суміжному будинку. Тому він взяв бензин і вирішив вчинити самоспалення біля установи.

Нагадаємо, що у Донецькій області 36-річний чоловік під час сімейної сварки облив легкозаймистою речовиною і підпалив свою співмешканку. Коли його затримали, злочинець намагався підпалити поліціянтів.

У Кривому Розі хлопець облив горючою рідиною свою дівчину та підпалив через сварку. А в Одеській області п'яний чоловік підпалив свою сусідку, оскільки розізлився.

Читайте також