Занадто активне статеве життя: у США шпиталізували експрезидента Клінтона

У 75-річного Білла Клінтона виявили зараження крові
Занадто активне статеве життя: у США шпиталізували експрезидента Клінтона
Білл Клінтон Фото: https://twitter.com/billclinton
16 Жовтня 2021, 00:12
читать на русском

Колишнього президента США 75-річного Білла Клінтона екстрено госпіталізували до лікарні в Каліфорнії.

Як повідомив телеканал CNN, в ексочільника США виявили зараження крові.

Представник Клінтона повідомив, що його почали лікувати антибіотиками й що стан здоров'я колишнього президента покращується.

Американські ЗМІ пишуть, що Клінтона госпіталізували через інфекцію сечовивідних шляхів, яка призвела до зараження крові. Вони допускають, що причиною зараження могло стати активне статеве життя політика.

Довідково: Білл Клінтон - американський політик, 42-й президент США. Найбільше запам'ятався через скандали, пов'язані з подружніми зрадами. У 1998 році у пресу просочилися відомості про інтимні стосунки президента з практиканткою Білого дому Монікою Левінські. Жінка поділилася одкровеннями про інтимний зв'язок з главою держави. Клінтон усе заперечував. Проте згодом зізнався, що мав із нею оральний секс. Цей скандал мало не призвів до імпічменту, однак сенатори не змогли набрати для цього потрібну кількість голосів. Імпічмент відхилили і Клінтон залишився на посаді президента до 20 січня 2001 року — до кінця каденції.

Нагадаємо, у листопаді минулого року до лікарні потрапив нинішній президент США Джо Байден - він отримав травму ноги під час гри зі своїм домашнім улюбленцем.

Читайте також