Байден травмував ногу під час гри з собаками

Дональд Трамп побажав якнайшвидшого одужання своєму опонентові
Байден травмував ногу під час гри з собаками
Джо Байден (фото: ABC News)
30 Листопада 2020, 09:31
читать на русском

Переможець президентських виборів у США Джо Байден отримав травму ноги під час гри зі своїм домашнім улюбленцем та був змушений звернутися до лікарні.

Як передає Reuters, медики діагностували вивих правої гомілки, перелом не підтвердився. Рентген і комп'ютерна томографія виявили тріщини у кістках стопи.

Комп'ютерна томографія підтвердила ниткоподібні переломи бічної та середньої клиновидних кісток. Йому, ймовірно, буде потрібно спеціальне взуття для ходьби протягом декількох тижнів, - заявив лікар Джо Байдена.

Читайте також

Байден потрапив на відео після відвідин лікарні через переломи ноги. Відповідні кадри зняв фотограф NBC. Їх опублікувала в Twitter кореспондентка телеканалу в Білому домі Келлі О'Доннелл.

Співробітник NBC зняв, як політик виходить з ортопедичного відділення в штаті Делавер в супроводі кількох осіб. Байден йде рівно, не користуючись нічиєю допомогою. Демократ і все його оточення носять маски. В кінці ролика він підходить до машини та сідає в неї.

Дональд Трамп побажав якнайшвидшого одужання своєму опонентові Джо Байдену.

Нагадаємо, 8 листопада кандидат у президенти США від демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу, виступивши зі зверненням до нації після того, як провідні американські ЗМІ визнали його перемогу в президентських перегонах.

Як відомо, 23 листопада Трамп розпорядився почати процедуру передачі влади Джо Байдену. При цьому Трамп заявив, що його команда продовжить боротьбу за результати виборів.

Президент Сполучених штатів Америки Дональд Трамп заявив, що покине Білий дім при певних обставинах. Він повідомив, що передасть владу Джо Байдену, якщо за це віддасть свої голоси колегія вибірників.

1