Джо Байден відновить традицію проживання домашніх улюбленців у Білому домі

Дональд Трамп був єдиним за понад 100 років президентом, у якого не було домашніх тварин
Джо Байден відновить традицію проживання домашніх улюбленців у Білому домі
Джилл Байден із домашніми улюбленцями (Фото: сторінка Джилл Байден в Instagram)
11 Листопада 2020, 00:00
читать на русском

Кандидат у президенти США Джо Байден планує після обрання перевезти в Білий дім двох своїх німецьких вівчарок – Чемпа і Мейджора.

Про це повідомила The New York Times.

Байден планує перевезти в Білий дім двох своїх німецьких вівчарок – Чемпа (від Чемпіон) і Мейджора. Чемпіон живе у родині Байдена з 2008 року, після того як його обрали віцепрезидентом. Мейджора Байдени взяли 2018 року з притулку у штаті Делавер.

Дональд Трамп був першим президентом за понад сто років, у якого не було жодних домашніх тварин, сказав Ендрю Гагер, історик Президентського музею домашніх тварин.

Тварини, які проживають у Білому домі - багаторічна традиція президентів США. Трамп став першим за понад 100 років главою держави, у якого не було чотирилапого улюбленця. На мітингу в Ель-Пасо в лютому 2019 року він сказав, що не має собаки, тому що у нього бракує на неї часу, а заводити тварину з політичних причин було б лицемірством.

Читайте також

Нагадаємо, дружина Джо Байдена Джилл, у випадку обрання його президентом, не збирається дотримуватися традиції і полишати свою роботу заради президентської родини.

Як відомо, 8 листопада кандидат у президенти США від демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу, виступивши зі зверненням до нації після того, як провідні американські ЗМІ визнали його перемогу в президентських перегонах.

1