Занадто багато п'ють: Путін переймається за своє оточення

Російська влада вирішила пропагувати здоровий спосіб життя
Занадто багато п'ють: Путін переймається за своє оточення
Алкоголь Фото: Рexels
15 Вересня 2022, 15:53
читать на русском

Російський президент владімір путін почав всерйоз перейматися за чиновників, у тому числі тих, хто наближений до нього - річ у тому, що на думку російського лідера вони зловживають алкоголем.

Як пише видання "Медуза", останнім часом у риториці путіна зачасту можна почути розмови про шкідливий вплив алкоголю. Журналісти пишуть, ще може бути пов'язано з тим, що "алкоголізація" дійсно є проблемою для рф.

Джерело "Медузи", близьке до Кремля, стверджують, що путін почав приділяти особливу увагу цій проблемі, тому що на тлі війни в Україні російські чиновники стали набагато частіше та значно більше пити алкоголь. Особливо турбує Путіна стан "деяких людей із його ближнього кола", а це міністри, їхні заступники, навіть деякі віцепрем'єри, працівники адміністрації президента та Радбезу, частина керівників держкорпорацій, губернатори.

Серед причин, чому чиновники "йдуть у запій", називаються збитки, завданими росії війною та санкціями.

Джерела видання вважають, що ситуація із вживанням алкоголю серед вищих російських керівників та чиновництва почала турбувати путіна, оскільки "дисципліна почала страждати".

Журналісти пишуть, що путін вже звільнив одного з губернаторів через постійне пияцтво.

Сам президент рф, як стверджує ЗМІ, зараз майже не п'є.

Нагадаємо, раніше російські соцмережі повідомляли, що увечері 27 червня була попереджена спроба суїциду колишнього президента росії дмітрія мєдвєдєва.

Читайте також