Маріонетка путіна Мєдвєдєв хотів вбити себе, його знайшли п'яним та з пістолетом, - ЗМІ

Заступник глави Радбезу РФ втомився бути лялькою у руках глави Кремля
Важливо
Маріонетка путіна Мєдвєдєв хотів вбити себе, його знайшли п'яним та з пістолетом, - ЗМІ
Дмитро Медвєдєв / Фото: Газета.ру
28 Червня 2022, 14:10
читать на русском

Ввечері 27 червня була попереджена спроба суїциду колишнього президента росії Дмітрія Медведєва.

Про це повідомляє Telegram-канал "GENERALL SVR".

Зазначається, що під час прибирання кабінету Медведєва жінка з прислуги випадково звернула увагу на кілька списаних аркушів паперу на столі та на підлозі. Ймовірно, її зацікавив зміст. Вона виявила п'ять варіантів передсмертної записки, написаних Медвєдєвим.

Канал пише, що колишнього президента росії охорона знайшла п'яним і з пістолетом у правій руці. Після умовлянь Медведєв віддав пістолет, який, як з'ясувалося, був заряджений бойовими патронами. Поруч з Медведєвим було знайдено ще одну записку, мабуть, шостий остаточний варіант.

Про інцидент було повідомлено владіміру путіну. Російський диктатор розпорядився не давати Медведєву більше спиртного та контролювати кожен крок до особливого рішення. Інцидент вирішено не розголошувати, пише канал.

У записках Дмітрій Медведєв написав, що не може переносити принижень та душевних переживань, відчуває себе нікчемністю ні на що не здатним, ненавидить війну і тих, хто її розв'язав, і у своїй смерті звинувачує президента росії владіміра путіна, Юрія Ковальчука, Миколу Патрушева, Олександра Бортникова та Ігоря Сечина.

В одному з варіантів записки Медведєв пише, що йому набридло бути лялькою. Практично все написане носить сумбурний та емоційний характер і, мабуть, було написано в стані алкогольного сп'яніння, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що СБУ заблокувала активи дев'яти українських підприємств, які належали корпорації "Ростєх", алюмінієвій компанії "РусАл" та нафтовому холдингу "Татнєфть" на понад 4,5 млрд гривень.

Читайте також

1