Країна вбивць та брехунів: Кулеба про реакцію росіян на удар по ТЦ в Кременчуці

Огидно спостерігати за російськими реакціями на ракетний удар РФ по Кременчуку
Країна вбивць та брехунів: Кулеба про реакцію росіян на удар по ТЦ в Кременчуці
Дмитро Кулеба / Фото з Facebook
28 Червня 2022, 12:19
читать на русском

Звичайні росіяни в соціальних мережах радіють масовим жертвам і постраждалим в результаті ракетного удару окупантів по торгово-розважальному центру в Кременчуці, який стався 27 червня.

Про це написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Twitter.

Він наголосив, що огидно спостерігати за російськими реакціями на ракетний удар РФ по Кременчуку.

Російські дипломати і чиновники поширюють божевільні теорії змови, заперечуючи, що удар взагалі не був. Росія-країна вбивць і відвертих брехунів, - написав Кулеба.

Також з'явилася офіційна реакція Міноборони росії на обстріл Кременчука. РФ підтверджує свій удар по місту. Проте запевняє, що літаки били "ангарами зі зброєю і боєприпасами, що надійшли від США та європейських країн, в районі Кременчуцького заводу дорожніх машин".

Нібито детонація боєприпасів, що зберігалися в ангарі, і викликала пожежу в розташованому поруч торговому центрі. За заявою Міноборони РФ, він "не функціонував".

Звісно, росіяни кажуть, що вони тут ні до чого, а Україна продовжує бомбити сама себе.

Україна говорить про пряме потрапляння в ТРЦ, де перебували сотні людей. За словами президента Володимира Зеленського, військових об'єктів поряд не було. В Україні цей обстріл називають терактом, а росію - терористом.

Нагадаємо, що 27 червня росія випустила дві ракети по торговому центру "Амстор" у Кременчуці Полтавської області. Станом на ранок кількість жертв зросла до 18, ще 59 осіб постраждали.

Додамо, що після обстрілу рашистами торговельного центру у Кременчуці оголосили триденну жалобу, яка триватиме 28,29 та 30 червня.

1